CovicoVastgoed Logo

Investeringsvastgoed

Investeren in vastgoed = investeren met visie

Voor wie op zoek is naar een alternatief inkomen of wie wenst te investeren met een lage zekerheid van rendement, dient zeker een investering in vastgoed te overwegen. De lage intrestvoeten op hypothecaire leningen en de dalende spaaropbrengsten op de traditionele zicht- en spaarrekeningen, zorgen er voor dat investeren in vastgoed overduidelijke een aanzienlijk groter rendement oplevert. Bovendien bent u beschermd voor de stijgende inflatie, aangezien de huurprijzen aangepast worden aan de index.

Daarnaast heeft het vastgoed in België het laatste decennium geen waardevermindering gekend, sterker nog, de waarde van vastgoed steeds de voorbije 50 jaar maar liefst twee keer meer dan de inflatie. Uw investeringspand zal dus bijna altijd meer waard zijn bij verkoop dan op het moment dat u het heeft gekocht, waardoor uw initiële investering ook gegarandeerd blijft.

Met plezier helpt Covico Vastgoed u bij de keuze van uw investeringspand, een bestaande woning, al dan niet met te voorziene renovatiewerken, een kwalitatieve nieuwbouw, … wij beschikken over de nodige ervaring, knowhow en visie om u bij te staan bij deze belangrijke beslissingen.

Op zoek naar een woning?

(Ver)koop en (ver)huur met een specialist.

De beloftes van Covico Vastgoed

1

Transparantie

Onze contracten en documenten zijn steeds klaar en duidelijk. Hier geen addertjes, wel transparante communicatie over de hele lijn.

2

Eigen vakteam

We hebben een eigen vakkundig team van bouwexperts. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en gaan keer op keer voor het beste resultaat!

3

Erkend makelaar en aannemer

We zijn aannemer in klasse 4 en beschikken als makelaar over een BIV-nummer. Onze jarenlange ervaring krijg je er zo bij!

Groep Covico

Covico Vastgoed maakt deel uit van Groep Covico.

Met RenoCovico leggen we ons toe op (totaal) renovaties. De transparante aanpak en eigen vakteams zijn wat onze klanten het meeste appreciëren.

We creëerden 16 inspirerende badkamerconcepten waarmee we klanten begeleiden in hun keuze. Van advies tot plaatsing, wij doen alles zelf. Onze garantie op snelheid en kwaliteit!
Wij verhuren gasketels volgens een all-informule en leggen ons ook toe op duurzame technieken. Van zonnepanelen met thuisbatterij tot warmtepomp, wij zijn het aanspreekpunt.