CovicoVastgoed Logo

Zorgeloze bemiddeling bij de verkoop of verhuur van uw pand

Verkopen zonder zorgen

Bij Covico Vastgoed begrijpen we dat het verkopen van uw woning een belangrijke en soms emotionele beslissing is. Daarom zetten wij ons volledig in om u te begeleiden door elke stap van dit proces. Hier is waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Deskundigheid en Ervaring

Met jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt kennen wij de fijne kneepjes van het vak. Ons team van gecertificeerde vastgoedmakelaars beschikt over diepgaande kennis van de lokale markt en heeft een bewezen staat van dienst in het succesvol verkopen van woningen. Wij zorgen ervoor dat uw woning de aandacht krijgt die het verdient.

Persoonlijke Aandacht

Elke woning en elke klant is uniek. Wij nemen de tijd om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke verkoop, wij bieden een op maat gemaakte benadering die bij u past. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Uitgebreide Marketingstrategie

Om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers, maken wij gebruik van een uitgebreide marketingstrategie. Dit omvat professionele fotografie, virtuele rondleidingen, social media campagnes en plaatsing op alle toonaangevende vastgoedwebsites. Wij zorgen ervoor dat uw woning opvalt in de markt.

Onderhandelingskracht

Onze ervaren makelaars zijn uitstekende onderhandelaars. Wij streven ernaar de best mogelijke prijs voor uw woning te realiseren. Door een grondige kennis van de markt en de wensen van kopers, weten wij hoe we het maximale uit elke verkoop kunnen halen.

Transparantie en Betrouwbaarheid

Bij Covico Vastgoed hechten we veel waarde aan transparantie en eerlijkheid. Wij houden u continu op de hoogte van de voortgang van de verkoop en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt erop vertrouwen dat wij uw belangen vooropstellen.

Resultaten die Spreken

Onze tevreden klanten zijn het bewijs van ons succes. Wij hebben talloze woningen verkocht tegen uitstekende voorwaarden en met hoge klanttevredenheid. Laat onze resultaten voor zich spreken en vertrouw op ons om uw woning snel en succesvol te verkopen.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Bent u klaar om uw woning te verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Laat Covico Vastgoed de stress uit het verkoopproces halen en u helpen uw doelen te bereiken. Samen zorgen we voor een vlotte en succesvolle verkoop van uw woning.

Op zoek naar een woning?

U wenst meer informatie?

Verhuren zonder zorgen

Mede omwille van de steeds complexere regelgeving, doen almaar meer verhuurders en investeerders een beroep op onze verhuurservice.

Als u met Covico Vastgoed een bemiddelingsovereenkomst sluit, bepalen wij samen met u de huurwaarde van het pand, maken wij de nodige publiciteit, begeleiden wij de plaatsbezoeken met de kandidaat-huurders, stellen wij de kandidaat-huurders na screaning voor aan de opdrachtgever, stellen wij een wettelijk correcte huurovereenkomst op, zorgen wij voor de opmaak van de plaatsbeschrijving, gaan wij na of de voorwaarden van huurwaarborg en brandverzekering zijn voldaan, organiseren wij de sleuteloverdracht aan huurder en zorgen wij voor de registratie van de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving.

Omdat wij streven naar een correcte dienstverlening, bieden wij deze service enkel aan voor panden die voldoen aan de vigerende kwaliteitsnormen en beschikken over de nodige attesten. Om de levenskwaliteit van de huurder te respecteren, wordt er eveneens rekening gehouden met de rationele bezetting bij verhuring.

(Ver)koop en (ver)huur met een specialist.

De beloftes van Covico Vastgoed

1

Transparantie

Onze contracten en documenten zijn steeds klaar en duidelijk. Hier geen addertjes, wel transparante communicatie over de hele lijn.

2

Eigen vakteam

We hebben een eigen vakkundig team van bouwexperts. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en gaan keer op keer voor het beste resultaat!

3

Erkend makelaar en aannemer

We zijn aannemer in klasse 4 en beschikken als makelaar over een BIV-nummer. Onze jarenlange ervaring krijg je er zo bij!

Groep Covico

Covico Vastgoed maakt deel uit van Groep Covico.

Met RenoCovico leggen we ons toe op (totaal) renovaties. De transparante aanpak en eigen vakteams zijn wat onze klanten het meeste appreciëren.

We creëerden 16 inspirerende badkamerconcepten waarmee we klanten begeleiden in hun keuze. Van advies tot plaatsing, wij doen alles zelf. Onze garantie op snelheid en kwaliteit!
Wij verhuren gasketels volgens een all-informule en leggen ons ook toe op duurzame technieken. Van zonnepanelen met thuisbatterij tot warmtepomp, wij zijn het aanspreekpunt.