CovicoVastgoed Logo

Te koop: Bijzonder ruim, centraal gelegen gezinswoning

Bij het betreden van het huis valt de huiselijkheid meteen op. De woning ademt warmte en gezelligheid. De lichtrijke en grote woonkamer is bevat een salon met houtstoof en aankoppelend een eetruimte. Aanpalend vinden we de erg charmevolle keuken met zicht op de mooie, gemakkelijk te onderhouden tuin. De Zuid-west gerichte tuin beschikt over een groot terras, smaakvolle beplanting en een grote opbergruimte.

Op de eerste verdieping vinden we 4 hele grote slaapkamers. In alle kamers kan voldoende kastruimte en een dubbel bed geplaatst worden. Er zijn 2 badkamers. Deze eerste badkamer beschikt over een bad met wastafel, de tweede  over een douche, toilet en wastafel.

Tot slot is via de mooie, beuken trap de zolderverdieping toegankelijk. Deze biedt tal van mogelijkheden en is polyvalent in te delen aan de hand van uw wensen en noden. Deze kan zowel als bergruimte, hobbykamer of zelfs als vijfde slaapkamer dienen.

De woning bevindt zich in een bijzonder gunstige ligging. De bus en lagere school zijn op 150m. De autosnelweg is op 2 minuten rijden en met de fiets bent u op 15 minuten in het centrum van Oostende of op het strand.

De woning heeft hier en daar wat verfrissingswerken nodig, maar laat u dat vooral niet afschrikken, want dit pand barst van het potentieel voor mooie gezinnen.

Informatie

Algemeen
Locatie
Wettelijke gegevens
Documenten

Meer informatie?